Aperol - ідеальний аперитивний напій, яскраво-помаранчевого кольору, з низьким вмістом алкоголю. Освіжаючий гіркувато-солодкий смак створений завдяки процесу настоювання суміші високоякісних трав і коріння. Aperol був створений братами Барбьері і вперше представлений в 1919 році на Міжнародній ярмарці в Падуї. Незабаром Aperol став одним з найулюбленіших італійських напоїв, нині підкоривший світ. Оригінальний рецепт залишається незмінним і тримається в секреті до сьогодення.Aperol - це соціальний зв'язуючий елемент, який об'єднує людей. Це про те, щоб насолоджуватися позитивними і безтурботними моментами, навіть вдома, з ким завгодно.Вам просто необхідно кілька інгредієнтів, щоб відтворити італійське настрій аперитиву, ви готові? Найпростіший спосіб зробити ідеальний Aperol Spritz самостійно:
- •Наповніть келих для вина льодом
- •Змішайте Aperol і Cinzano Pro-Spritz в рівних частинах.
- •Додайте трохи сильногазованої води
- •Прикрасьте скибочкою апельсина
Тепер, все що вам необхідно, це запросити своїх друзів і пригостити їх Aperol Spritz!
Напій відмінно поєднується з їжею і легкими закусками!Традиція аперитиву, народжена у Венето, передбачає, що Aperol Spritz подається з традиційними закусками, так званими «чіккетті» та іншими невеликими стравами, які зазвичай включають крихітні бутерброди, оливки, сири та інші варіації італійських закусок. Хоча з роками Aperol Spritz став універсальним напоєм, для будь-якої нагоди: найприємніше насолоджуватися ним, як справжнім італійським аперитивом перед вечерею. Це прекрасний варіант для посиденьок із колегами та друзями, під час неформальної зустрічі в якості супроводу до їжі.