Аперитив Aperol 11%
Ідеальний італійський аперитив, відомий своєю вишуканою органолептикою та яскравим помаранчевим кольором. Справжня зірка коктейльних вечірок! Перший варіант рецептури було створено ще у 1919 році, а після Другої світової війни Апероль вже знали всі. Щоб створити напій, використовують близько 30 натуральних складових, які відбирають у суворій відповідності нормам.
Смакові особливості
Рідина насиченого червоно-оранжевого кольору так само добра на смак, як і візуально. Напій трохи гірчить за рахунок вираженої апельсинової ноти, має пряні акценти приправ. Трави у складі роблять аромат неповторним, поєднуючись з нотами цитрусів та ванілі.
Як правильно пити
Аперитив зазвичай подається перед їжею з метою пробудження апетиту. Можна випити з охолодженої чарки для лікеру у чистому вигляді, або ж у міксі з содовою та Просекко. Особливо смакує з льодом та скибочкою апельсина. Поєднується з вермутом, коньяком, ігристими винами.