Місо суп місо або широ — традиційна і дуже популярна страва японської кухні. Напевно, воно популярнішим суші. З супу місо японці можуть починати свій день, продовжувати, обідаючи їм, і завершувати, вечеряючи. Місо подають гостям і готують у всіх ресторанах.
Для приготування необхідно мати два головних інгредієнта — пасту місо і бульйон хондаши, решта — опціонально.
В склад набору входить: водорості вакаме 20г.; бульйон рибний хондаши 30г.; паста соєва місо 80г.; Приправа " рибний бульйон "Хондаши" - сіль кухонна, крохмаль кукурудзяний, мальтодекстрин, лактоза, екстракт боніто, Е621. Суміш білого і чорного кунжуту. Водорості Вакаме. Широ паста Місо - вода 46% , соєві боби 23,2% , рис 16,8% , сіль 12% , спирт 2% .