Молоко Lactel 1.5% без лактози ультрапастеризоване - це продукт, який має низку характеристик і переваг.
Це молоко, що пройшло ультрапастеризацію, процес, за якого продукт піддається короткочасному нагріванню до дуже високої температури для знищення бактерій. Такий метод обробки допомагає збільшити термін придатності молока і зберегти його корисні властивості.
Це молоко спеціально створене для людей із непереносимістю лактози. Лактоза - це природний цукор, що міститься в молоці, і його відсутність робить продукт більш придатним для тих, хто відчуває дискомфорт після вживання звичайного молока.
Молоко містить 1.5% жиру, що робить його легшим, ніж повносмачне молоко, але все ще забезпечує необхідний вміст жиру для організму.
Безлактозне молоко можна використовувати так само, як і звичайне молоко, у приготуванні каші, коктейлів, випічки, соусів та інших страв. Воно також підходить для вживання в чистому вигляді.