Іспанські маслини й оливки Iberica з кісточкою й без кісточки — улюблені ласощі гурманів.
Маслини або чорні оливки ретельно сортуються, обробляються й консервуються в спеціальному розсолі. Дрібні іспанські чорні оливки зручно використовувати як інгредієнти гарячих страв, салатів і закусок середземноморської кухні. Металева банка із системою швидкого відкривання кришечки «easy open» — зручний і безпечний доступ до продукту.
Особливості:
• Містять природні хімічні речовини — поліфеноли, які покращують пам'ять.
• Містять олеїнову кислоту, яка зберігає шкіру обличчя м'якою і здоровою, а також має корисні властивості для захисту серця.
• Завдяки жирним кислотам виробляються хімічні речовини, які підтримують вагу в нормі.
• Живильні, багаті мінеральними речовинами: Na, K, Са, Mg, Fe, P, I, вітамінами групи B, С, Е, К і амінокислотами.