Манго Ready to eat – сорт, який дослівно перекладається «готове до вживання», означає, що цей фрукт потрібної стиглості. Фірма «Ready to eat» займається різними фруктами й овочами, вони зберігаються в спеціальних камерах поки не дозріють.
За формою цей сорт манго не сильно великий, вага одного плода від 300 до 450 грамів, шкірка в залежності від сезону може бути різного кольору: від зеленого до червоного, жовтого та інших. Усередині м’якоть яскраво-жовтого кольору, у міру соковита, із мінімальною кількістю волокон, солодка з приємною й освіжаючою кислинкою.
Застосовують манго широко: найчастіше його їдять у нарізці, роблять смузі, додають у коктейлі, випічку, десерти, салати, роблять соуси, використовують, як ароматизатор і багато іншого. Воно має цілий список корисних речовин, при чому в стиглого й незрілого плода різна складова, але в цілому воно допомагає виводити шлаки з організму, має великий вміст вітаміну А, С, К та інших.