Спагеті - це класичне італійське блюдо, яке практично постійно готують не тільки в італійській родині, а й в багатьох країнах світу. Це ситне і дуже смачна страва має безліч способів приготування, варіантів подгарніровкі, і відповідно, соусів. Здавалося б, звичайне, невигадливо блюдо, а скільком тисячам людей воно припадає до смаку. Спагеті готувати дуже швидко і легко, тому щоб ви змогли кожен обід або вечерю вживати цей продукт, не обов'язково бути професійним кухарем або ж володіти якимись особливими кулінарними здібностями.
Італійські спагетті De Cecco № 12 є класичним продуктом, які виготовляються з пшеничного борошна вищого гатунку, урожай для них збирають на спеціальних полях Італії. Довгі і однорідні прутики спагетті De Cecco № 12 мають гарний пшеничний колір, щільну текстуру і відмінні смакові якості (в готовому вигляді). Спагеті не розварюються і не злипаються, як безліч інших макаронних виробів. Щоб продукт був на стадії Al dente (в дослівному перекладі з італійського це означає «на зубок», тобто стан напівготовності), варто варити спагетті близько 10 хвилин.
Спагеті De Cecco № 12 отримало свою назву від назви млини в Італії, на якій спочатку мололи борошно. У той час це була найкраща млин, і відповідно, борошно в Італії. Згодом дана борошно стала головною сировиною для виробництва спагетті.