Ікра тріски Вигода пробійна
Для створення такої ікри використовують спеціальні решітки-сита. Вони мають певний діаметр, щоб зерна проходили крізь отвори та очищалися від плівок. Так на виході одержують чисту масу з ідеальними ікринками. У використанні та зберіганні пробійна ікра дуже зручна і зберігає максимум вітамінів зі свого складу.
Корисний делікатес
Однією з особливостей ікри тріски став високий вміст амінокислоти Омега-3. Вона позитивно впливає на імунітет і покращує стан шкіри, волосся, нігтів. Є природним антиоксидантом, за рахунок чого ефективно виводить із організму шкідливі речовини та подовжує його молодість.
Гастрономічна сполучуваність
Класичний формат – бутерброди з олією та ікрою. Аналогом йому може бути млинець з начинкою з ікри. Супи, салати, яйця скрембл, рулет, фішбургер – кожна з цих страв стане набагато цікавішою за органолептикою, якщо ви використаєте ікру тріски. Особливо вдало цей інгредієнт поєднується із морепродуктами (кальмари, восьминіг).