Ікра сайди Вигода
Пробійний спосіб обробки ікри передбачає пропуск маси через сито з метою позбавлення від плівок і фільтрації зерен необхідного розміру. Такий продукт легше зберігати, а кількість вітамінів та корисних мікроелементів у ньому більша, ніж в інших. Маса однорідна та легко намазується на бутерброд.
Смачно і корисно
В ікрі цієї риби міститься оптимальний запас необхідних здоров'ю речовин. Особливо підходить сайда для тих, хто страждає на захворювання щитовидної залози та серцево-судинної системи. Це пов'язано із вмістом вітамінів А, B6, B12, D, калію, магнію, кальцію, фосфору, заліза. А вітамін РР допомагає організму впоратися з інтоксикацією, виводячи негативні елементи, що на нього впливають.
Що приготувати
Окрім традиційного поєднання з хлібом та олією, ікру сайди можна використати в інших кулінарних сценаріях. Смажте її в паніровці з борошна, зробіть ніжні оладки або паштет із додаванням овочів. Будь-яка рецептура, де потрібна дрібнозерниста ікра однорідної структури, буде вдалою з використанням даного продукту.