Ікра тріски Varto слабосолона
Отримати однорідну масу з дрібних зерен ікри мойви дозволяє пробійна обробка. Цей метод задіює фільтрацію за допомогою спеціального решета з однаковим діаметром перфорацій. Таким чином, у вже готовий продукт потрапляють ікринки виключно одного розміру, а жирні плівки і жилки залишаються за межами банки. Слабосолоний формат дає можливість експериментувати зі смаком, додаючи улюблені спеції.
Делікатес, що несе користь
За рахунок великої кількості мінералів та амінокислот ікра тріски стала справжнім скарбом. Заповніть нею нестачу йоду, цинку, калію, фосфору, натрію, кальцію. Вітаміни А, В, С і D, що містяться в продукті, подбають про ваш гарний імунітет, красиве волосся і шкіру, прекрасний настрій.
Смачні закуски з ікрою
Зробіть просту та смачну страву для фуршету. Купіть крекер – він буде основою канапе. Зверху намастіть ікру, покривши печиво шаром необхідної товщини. На завершення додайте скибочку своїх улюблених овочів (авокадо, огірок, болгарський перець) та зелень. Готово!