Ікра лососева Вигода
Для створення продукту відбирають ікру виняткової якості, тому на ваш стіл потрапляє лише найкраще. На сорти її ділять виходячи з розміру, за рахунок чого другий – це маса із дрібнішими зернами. Зернистості домагаються ретельною обробкою через решітку з певним діаметром: проходячи крізь її отвори ікринки зберігають свою кулясту форму і позбавляються плівок і жилок.
Корисні якості
Багатий мікро- і макроелементний склад, великий вміст вітамінів, необхідні амінокислоти – все це міститься в кожній ікринці. Комплекс А, В, С, D, Е, фолієва кислота, омега-3, йод, залізо, фосфор, цинк, калій допоможуть підняти показники імунітету, покращити роботу серця, зробити шкіру та волосся ще красивішим.
Використання в кулінарії
Червону ікру застосовують у різних варіаціях мімози, листкових та коктейльних салатах. Приготуйте олів'є з червоною рибою – тут ікра буде доречною. Огіркове канапе з червоною ікрою відмінно підійдуть як дієтична закуска. А класичні млинці з такою начинкою ніколи не втратять своєї актуальності.