Хінкалі EkoSmac Традиційні
Смачна домашня кухня доступна кожному. При цьому більше не потрібно витрачати багато часу на страви, адже є напівфабрикати торгової марки EkoSmac. Представлені хінкалі стануть найкращим способом здивувати близьких обідом у грузинському стилі: швидко, ситно, смачно та зі збереженням традицій. Спробуйте!
Начинка з курячого м'яса
Курка добре підходить як начинка відварених виробів за рахунок своєї ніжної структури та відсутності великої кількості жиру. Такий фарш є ідеальним для тих, хто погано справляється з іншими сортами м'яса. Додаткові акценти дають правильні приправи та спеції – з ними страва стане такою, як треба.
Приготування напівфабрикату
Варіння – фінальний етап приготування. Вам достатньо підготувати окріп, в якому будуть зварені хінкалі. Не забувайте, що їх потрібно помішувати, щоб не дати злипнутись. Ще одна хитрість: коли вироби спливуть нагору, потрібно дати їм 7-8 хвилин постояти. Так хінкалі дійдуть до потрібної кондиції, а всередині буде достатньо бульйону.