Хамон серрано є традиційним делікатесом Іспанії і має великий попит серед цінувачів смачної та якісної шинки.
Виготовляється з ніжок високоякісних свиней, які вирощуються та годуються з урахуванням усіх вимог та стандартів якості. Завдяки цьому, шинка має чудовий смак та аромат.
Проходить ретельний процес дозрівання, який може тривати від кількох місяців до року і навіть довше. Протягом цього часу шинка поступово насичується ароматом та смаком, стаючи м'якою, соковитою та апетитною.
Хамон Vic Dor Серрано нарізка має тонкі скибочки, які мають насичений червоно-рожевий колір з білими прожилками жиру. Аромат шинки складний і привабливий, з нотами витримки та природними відтінками м'яса. Хамон Vic Dor відрізняється багатим, насиченим смаком, з легкою солонуватістю та м'якими відтінками дозрілого м'яса. Жирні прожилки додають смаку плавності та насиченості, роблячи шинку по-справжньому ароматною та м'якою.