Грудинка Varto сирокопчена 80 г
-26% до 02.04

Грудинка Varto сирокопчена 80 г

за 1 шт (80 г)

54.30 39.90 грн

Бекон ElPozo сировялений 150 г

за 1 шт (150 г)

139.90 грн