Склад
молочний шоколад (68%): цукор, какао терте, сухе незбиране молоко, лактоза, какао-паста, еквівалент какао-олії (олія пальмова, олія ши, емульгатор (соняшниковий лецитин)), емульгатор (соєвий лецитин), аромат (екстракт ванілі); різнобарвна глазур (32%): цукор, крохмаль, глюкозний сироп, стабілізатор (Е414), барвники харчові (E100, Е133, Е160а, Е160е, Е162, Е171, Е172), загусник (декстрин), глазурувальний агент (віск карнаубський), олія пальмоядрова, сіль, ароматизатори. Молочний шоколад містить: загальна кількість сухих какаопродуктів — не менш ніж 25%, зокрема сухих знежирених какаопродуктів — щонайменше 2.5%; сухих молочних продуктів — не менш ніж 14%; молочного жиру — щонайменше 3.5%