1 серпня 2024
1989

Вигідні покупки з VARUS: акція на знижку 10% з карткою VISA продовжена

У мережі VARUS триває акція, яка дозволяє ще більше заощаджувати на покупках. Клієнти мережі мають можливість отримати додаткову знижку 10% на покупки улюблених товарів. Пропозиція діє для всіх клієнтів, які розраховуються карткою Visa від OTP Bank. Термін акції продовжено до 31 грудня 2024 року. 


Як це працює? 

Надається знижка у розмірі 10% при розрахунку гривневими платіжними банківськими картками Visa від OTP Bank, а саме: Visa Electron, Visa Classic, OTP Tickets Travel Card, e-Visa, Vodafone та Пенсійною банківською карткою «Особлива» Visa від OTP Bank в період по 31 грудня 2024 року включно в усіх супермаркетах мережі VARUS та на VARUS.UA.

*Пропозиція тільки для власників гривневих банківських карток Visa Electron, Visa Classic, OTP Tickets Travel Card, e-Visa, Vodafone та Пенсійною банківською карткою «Особлива» Visa від ОТР Bank.

Акція діє на всі категорії товарів, крім подарункових сертифікатів, тютюнових виробів та алкогольних напоїв. Ще більше деталей можна дізнатись за посиланням

Тож покупки у VARUS — це не тільки зручно, а ще дуже вигідно. Крім регулярних святкових та акційних пропозицій, клієнти мережі протягом кількох місяців матимуть змогу отримувати додаткові знижки. 

Завітайте у найближчий магазин VARUS або замовляйте улюблені продукти з доставкою на VARUS.UA. Насолоджуйтесь різномаїжжям та заощаджуйте на покупках, бо з VARUS це дійсно легко.