11 жовтня 2024
190

Свято з атмосферою Франції: мережа VARUS запрошує на Сирний фестиваль

О-ля-ля, VARUS готує справжнє свято смаку, натхненне атмосферою Франції — Сирний фестиваль! З 17 по 30 жовтня на вас чекає повне занурення у французьку сирну культуру. Уявіть себе в Парижі: ароматні сири, витончене вино, звуки романтичної музики — і все це просто в магазині поруч із вами. 

Під час Сирного фестивалю у VARUS ви поринете в захоплюючу подорож до світу французьких сирів! Ви дізнаєтесь про культуру їх споживання: з чим поєднуються, як правильно подавати та що робить кожен сир унікальним. Це чудова нагода відкрити нові гастрономічні поєднання та відчути атмосферу Франції разом із VARUS.

Сир Roquefort La Cocinelle з овечого молока з блакитною пліснявою фантастично смакує з овочами, фруктами, горіхами та медом. А м’який Aperifrais з травами та спеціями складе відмінний дует з канапе, червоною смородиною та білим сухим вином? До десертів та кави чудово пасуватиме сир Camambert ™ Prairie Normande, а Blue d’Auvergne з блакитною пліснявою стане вишуканим доповненням до пасти, салатів та грибів. Це лише невелика частинка того, що можна буде спробувати та дізнатись під час Сирного фестивалю у VARUS. 


Протягом сирних тижнів клієнти мережі матимуть змогу: 

  • Познайомитись з понад 500 імпортними сирами, взяти участь у дегустаціях та обрати найкращий сир собі до смаку. 
  • Дізнатись про особливості приготування різних видів сиру, найкращі рецепти та смакові поєднання. 
  • Зібрати власний неповторний сирний бокс з приємними знижками. 
  • Взяти участь у вікторинах та розіграшів подарунків. 

Підходьте до сирних столів, де буде проводитися дегустація різних видів сирів. Пробуйте сири та знаходьте свого фаворита. У тематичній листівці зібрані кращі пропозиції та знижки на імпортні сири, а ще там ви знайдете корисну інформацію про регіони виробництва та унікальні особливості кожного сиру,

Спеціально до Сирного фестивалю в соціальних мережах VARUS буде знайомити із різними видами сирів, регіонами виробництва, цікавими фактами та оригінальними поєданнями смакування, а також відбудеться розіграш цінних призів та сирних наборів. 

Упродовж сирних тижнів магазини VARUS перетворяться на маленьку Францію: тематичне оформлення вітрин та спеціальні аудіо-ефекти створять ідеальну атмосферу Сирного фестивалю. Відмічайте у календарі щасливі дати — з 17.10 по 30.10 — щоб не забути про Сирний фестиваль у VARUS. Безперечно, буде сирно!