21 лютого 2023
2019

Ще більше кіноможливостей від VARUS та Київстар ТБ

Спеціально для клієнтів VARUS компанія Київстар ТБ пропонує 1 місяць безкоштовного користування преміальним пакетом «Преміум HD». «Преміум HD» від Київстар ТБ  – це понад 300 телеканалів на будь-який смак, бібліотека з 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів, програм та телешоу в Full HD якості. В пакет також входять преміальні дитячі канали Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, пізнавальні канали Discovery, National Geographic, History HD, а ще спортивний канал Viasat Sport.

Як отримати преміальний пакет Київстар ТБ? Зробити це дуже просто –  необхідно встановити додаток VARUS у App Store, або Play market.  Там ви знайдете промокод від Київстар ТБ на 1 місяць пакету «Преміум HD». Акція діє у період з 21.02.2023 до 30.04.2023.

 

А ще Київстар ТБ «Преміум HD» – це один обліковий запис на п’ять пристроїв. Є можливість прив’язати різні пристрої до одного облікового запису та одночасно переглядати контент на трьох пристроях без втрати якості. Погодьтесь, що це дуже зручно, коли можна дивись Київстар ТБ на комп’ютері, смартфоні чи телевізорі. Увесь розміщений на платформі контент виробництва українських та міжнародних телеканалів та студій є легальним, та зможе задовольнити вподобання всіх членів  родини.


Офіційні умови акції можна знайти за посиланням