14 серпня 2024
6967

Ще більше різномаїжжя: Кривий Ріг зустрічай VARUS в оновленому дизайні

Друзі, чудова новина для Кривого Рогу! 23 серпня 2024 року ваш улюблений VARUS за адресою: вул. Чарівна 1Б, ТЦ “ТЕРРА” знову відкриває свої двері. Ми оновили інтер'єр магазину, і тепер він став ще комфортнішим для вашого шопінгу. 

Новий VARUS — це поєднання сучасного супермаркету та європейського фуд-холу. Просторі зали, зручна інтуїтивна навігація, мінімалістичний, але естетично приємний інтер'єр — над дизайном працювала нідерландська студія JDV.

У день святкового відкриття — 23 серпня — VARUS підготував для всіх гостей особливу програму! При покупці на суму від 250 грн ви отримаєте спеціальний купон на 100 грн, який можна використати під час наступного візиту в магазин VARUS. Крім того, на вас чекає безліч додаткових акцій та вигідних пропозицій, які зроблять ваш шопінг по-справжньому різномаїжним. 

Не забудьте зареєструватися у мобільному застосунку VARUS — нові користувачі отримають 50 грн із промокодом VARUS18. Мобільний застосунок допомагає легко стежити за бонусами, витратами і не пропустити жодної акції. А з програмою лояльності VARUS PERFECT заощаджувати ще простіше. Ви зможете накопичувати бонуси та використовувати їх на покупки в мережі VARUS. 

Нагадуємо, що VARUS — це величезне різномаїжжя продуктів як українських виробників, так і з різних країн світу. Свіже м'ясо та м'ясні делікатеси, риба та морепродукти, овочі та фрукти, сири та молочні продукти, кондитерські ласощі та багато іншого. Також на полицях магазину присутня продукція власних торгових марок VARUS: ТМ Varto та ТМ Вигода, що поєднують якість та доступні ціни. 

В асортименті кулінарії VARUS представлені дієтичні та вегетаріанські страви, тож кожен зможе знайти страву собі до смаку. Для поціновувачів випічки та гарячої піци, VARUS CAFE пропонує піцу та хліб власного виробництва. А смачну каву можна зробити самостійно — у магазині є кавові автомати. 

Мережа VARUS дбає про те, щоб ваш шопінг був максимально комфортним. Каси самообслуговування та сервіс швидких покупок Scan&Go допоможуть економити час. Якщо ж не бажаєте виходити за покупкками, VARUS.UA вирішить цю проблему — замовляйте доставку прямо додому. 

Завітайте 23 серпня до оновленого VARUS у Кривому Розі за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Чарівна, 1Б. Святкова програма запланована і від ТЦ “ТЕРРА”. Тож запрошуємо — буде весело, смачно і, як завжди, дуууже різномаїжно!