6 червня 2024
72

Доброгривня для хвостатиків: у VARUS стартує щорічна акція допомоги безпритульним тваринам

Кожного дня волонтери знаходять, рятують та евакуюють десятки котиків та песиків на прифронтових та деокупованих територіях. У мережі VARUS знають, як сильно необхідна допомога всім цим пухнастикам і регулярно проводять акції на підтримку безпритульних тварин. Одна з таких — щорічна ініціатива “Доброгривня для хвостатиків”, яку VARUS запускає спільно з благодійним фондом Happy Paw. 

З 6 червня по 3 липня 2024 року в усіх супермаркетах VARUS з продажу спеціального товару буде перерахована 1 гривня на рахунок благодійного фонду Happy Paw. У переліку спеціальних товарів продукція 9 торгових марок: ТМ Whiskas; ТМ Brit;  ТМ Purina One; ТМ Леопольд Premium; ТМ Bastteto Silver; ТМ М`ясна миска; ТМ Gourmet Gold; ТМ Trixie; ТМ Sani Pet. З повним переліком всіх товарів, які беруть участь в акції, можна ознайомитись на сайті varus.ua. Деталі та офіційні умови благодійної ініціативи за посиланням.

“Допомога безпритульним тваринам вже не один рік є надважливою місією для VARUS. Волонтери та працівники притулків рятують, лікують та шукають тваринкам нові родини. Благодійні акції — це можливість долучитись  кожному із нас до доброї справи та подарувати пухнастикам шанс на краще життя”, — коментує директорка з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська. 

Повномасштабна війна вплинула абсолютно на всі аспекти людського життя, і зачепила тих, хто не може захистити себе сам — домашніх тварин. Порахувати, наскільки більше стало безпритульних тваринок з початку вторгнення неможливо, але за словами волонтерів, усі притулки України переповнені: у кожному з них удвічі-втричі більше тварин, ніж було до війни. 

Людмила Єнжеєвська, кураторка БО “БФ “Щаслива лапа” додає: “Співпрацюючи на постійній основі з 4 сотнями притулків по всій Україні Happy Paw завжди має незмінний запит №1 для безхатніх тварин. Це базова потреба будь-якого прихистку у забезпеченні тварин їжею. Тому ми завжди цінуємо, коли бізнес долучається до соціальних ініціатив, які направлені на забезпечення гідних умов життя для самотніх, зраджених і покинутих хвостиків. Такі проєкти дозволяють не лише задовольнити потреби котів і собак тут і зараз, а й дати шанс притулку для порятунку життя інших тварин”.

Минулого року завдяки акції “Доброгривня для хвостатиків” вдалось зібрати кошти, закупити та передати понад 2 500 кілограмів корму в притулки, з якими співпрацює фонд Happy Paw. Цього року у всіх охочих також є можливість долучитись до ініціативи та стати добрим рятівником для тваринок. 

Тож, купуючи корм та смаколики для своїх улюбленців, ви також маєте змогу допомогти тваринкам, яким поки що не пощастило знайти свою родину. Не потрібно надзусиль, щоб принести у цей світ трошки добра — беріть участь в акції “Доброгривня для хвостатиків” та допомагайте безпритульним тваринкам разом із VARUS!