Склад
Цільномолочний шоколад порожнистий корпус з молочним кремом (55%):
шоколад молочний 45% (цукор, сухе незбиране молоко, какао-масло, какао терте, емульгатор лецитин (соя), ванілін), сухе знежирене молоко (17,5%), цукор, рослинні жири (пальма, ши), вершковий жир, емульгатор лецитин (соя), ванілін.
Вафельна цукерка з кремовою начинкою з фундука (54%), покрита молочним шоколадом: шоколад молочний 31% (цукор, какао-масло, какао терте, незбиране сухе молоко, вершкове масло,
емульгатор (лецитини (соєві)),
ароматизатор натуральний: ваніль), цукор, пальмова олія, пшеничне борошно,
фундук (10,8%), знежирене сухе молоко (8,5%), незбиране сухе молоко (5,5%), гіркий шоколад 2% (цукор, какао терте, какао-масло, емульгатор (лецитини (соєві)), ароматизатор натуральний: ваніль), какао з низьким вмістом жиру, емульгатор (лецитини (соєві), розпушувач гідрокарбонат натрію, сіль, ванілін.
Молочний шоколад з молочною начинкою (60%): молочний шоколад 40% (цукор, сухе незбиране молоко, какао-масло, какао терте, емульгатор лецитин (соя), ванілін), цукор, сухе знежирене молоко (18%), пальмова олія, вершковий жир, емульгатор лецитин (соя), ванілін.