Tussock Jumper Riesling - біле напівсолодке вино, створене з винограду сорту Рислінг, який росте в виноробному регіоні Німеччини - Рейнхессен. Виноградники розташовані в околицях міста Нірштейн, уздовж знаменитої річки Рейн. Тутешній клімат вважається найтеплішим і сухим у всій Німеччині. Протягом року випадає досить мало опадів, а теплого літа приходить на зміну м'яка зима. У весняно-літній період грунт добре прогрівається і передає винограду максимальну кількість корисних речовин. Після дуже тривалої фази дозрівання збирається здоровий і повністю зрілий виноград. Він м'яко пресується, а потім піддається повільної ферментації в ємностях з нержавіючої сталі при контрольованій температурі. Після закінчення ферментації винне сусло протягом 3-х місяців витримується "sur-lie" (технологія витримки, при якій вино взаємодіє з дріжджовим осадом, набуваючи додаткову складність).