в холодильній камері без попадання прямих сонячних променів
Тип пакунку
вакуумний пакунок
Бренд
Власне виробництво
Вид м'яса
яловичина
Температура зберігання
0..+4 ºC
Країна виробництва
Україна
Термін зберігання товару
18
Опис
Багато шанувальників м'яса воліють Рибай іншим стейкам завдяки його винятковій м'якості, досить насиченому смаку і століттями репутації - класики м'ясної кухні. Зріз трьох м'язів кожна з яких має різну текстуру і наповнення жиром. Стейк береться з реберної частини бика, а саме з 5 по 12 ребро. Але чому саме Рибай володіє м'якістю і чи можна отримати схожий результат, взявши інший шматок м'яса, навіть з тієї ж самої туші? На жаль немає.
Відгуки
Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!