Цей продукт створений виключно силами природи. Сіль трохи волога і пухнаста. Після збору сировина не піддається механічному впливу - її сушать на сонці та чистять вручну. Тільки таким методом зберігаються всі природні мінерали, що наділяють сіль унікальними смаковими якостями. Гренадська сіль Frantoio di Sant'agata вважається найкращою серед популярних солей через спосіб її видобутку. А додавання трюфеля робить смакові властивості продукту більш яскравими та витонченими. Компанії Frantoio di Sant'Agata протягом 180 років є представником преміальної якості та унікального смаку. На сьогоднішній день компанія є лідером на ринку виробництва і реалізації оливок, оливкових олій, традиційних соусів, унікальних грибних і овочевих закусок, консервованих трюфелів і овочів, спецій та інших делікатесів.