Вершки з коров'ячого молока, заквасочна культура для сметани
Вид сировини
коров'яче молоко
Вологість
до 75%
Країна виробництва
Україна
Спосіб виготовлення
сметана класична
Термін зберігання товару
21
Опис
Виробляється сметана Злагода з пастеризованих вершків з додаванням чистих культур молочно-кислих бактерій. Отримані з добірного молока екстра-класу вершки нормалізують по жиру, піддають тепловій обробці з невеликою витримкою при високій температурі, потім гомогенізують до отримання однорідної консистенції. Далі вершки охолоджуються до певної температури і заквашуються спеціальними сметанними молочно-кислими заквасками, сквашування відбувається протягом декількох годин.
Відгуки
Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!