Безлактозний сир Mlekovita Favita
Спеціально розроблений для людей із непереносимістю лактози. Такий варіант дозволить додавати сир у будь-які страви та вживати його самостійно без наслідків для травлення. При створенні продукту його склад був повністю позбавлений молочного цукру (лактози), за рахунок чого він стає універсальним для будь-якої категорії споживачів. Прекрасний представник м'яких сирів, виготовлений на коров'ячому молоці.
Грецький сир фета
Сорт сиру фета родом із Греції. Хоча, за деякими джерелами, згадки про нього знаходять ще з часів Візантії. Перша рецептура вимагала овечого чи козячого молока, сьогодні ж застосовують і коров'яче. Витримують продукт щонайменше 3 місяці. Зберігання передбачає обов'язкову наявність розсолу.
Застосування у стравах
М'яка структура, що кришиться – відмінна риса цього сиру. Скибочки фети можна вживати з оливками та вином у чистому вигляді, а можна зробити частиною складу знаменитого грецького салату, фаршированих яєць, омлету з помідорами, овочевого пирогу. Обсмажену в оливковій олії фету подають зі свіжими овочами та зеленню.