Спиртовий оцет для приготування суші 3% - необхідна складова рецептури знаменитих японських суші, яка використовується для ароматизації рису та маринування морепродуктів. Оцет спиртовий для суші є готовою до вживання заправкою для суші. Він виготовлений методом аеробного бродіння (біохімічний процес окиснення вуглеводів та етилового спирту в аеробних умовах за участю кисню повітря до оцтової кислоти, який здійснюється оцтовокислими бактеріями). Масова частка оцтової кислоти становить 3%. Якщо рис змочити в цьому оцті, він стає більш клейким, а маринована риба або морепродукти набувають ніжного аромату та м'якості. Більш того, рисовий оцет Royal Tiger є чудовим інгредієнтом для салатних заправок із сирих овочів, страв із риби та птиці.