Рисове молоко дуже корисне для здоров'я людини. Порівняно із сортами тваринного молока, у ньому міститься набагато менша кількість жирів. А ось за вмістом багатьох вітамінів та кальцію воно анітрохи не поступається їм. Рисове молоко багате на такі важливі вітаміни, як А і D. Крім того, в ньому присутня значна кількість фібри, що сприяє зменшенню вмісту шкідливого холестерину в людському організмі. Кокосове молоко цінне завдяки своїм ферментам, які впливають на шлунково-кишковий тракт. Воно сприяє загоєнню виразок, покращує стан при хворобі Крона. Це молоко не викликає дискомфорту після прийому у вигляді діареї чи шлункових кольк. У його складі багато фосфору, що необхідне міцних кісток. Це смачне молоко містить марганець, антиоксиданти, вітамін С, залізо, калій, тому воно застосовується для профілактики простудних захворювань, цукрового діабету, для профілактики проблем із серцево-судинною системою, а також підвищення гемоглобіну. Рисово-кокосове молоко завдяки своєму м'якому, насиченому та делікатному смаку може бути використане для приготування величезної кількості страв, десертів, каш, напоїв, коктейлів, йогуртів та соусів.