Конкільє (Conchiglie) - витончена увігнута форма, натхненна морем, і рельєфна поверхня - справжній витвір кулінарного мистецтва. Завдяки своїй формі, конкільє відмінно утримують будь-який соус. Це один із самих улюблених і знаменитих форматів пасти в усьому світі. Конкільє неймовірно універсальні: вони здатні підкреслити смак будь-якого соусу, від самого простого і легкого до самого насиченого і вишуканого.
Конкільє відмінно поєднуються з традиційними соусами всіх італійських регіонів. Наприклад, кухня регіону Апулья, в якій переважають дари моря, пропонує оригінальний рецепт соусу з мідіями, брокколі і помідорами чері: це справжня симфонія кольору і ароматів середземноморського узбережжя.
Варити: 5-7 хв.