Насолодитися стравою турецької кухні можна з підготовленим напівфабрикатом Пірзола. Це м'ясо ще називають "котлетою на кісточці". У процесі приготування його підрізають таким чином, щоб ви могли зручно з'їсти все найсмачніше. Курятина була замаринована і витримана, аби ви лише приготували її на грилі або мангалі.
Найкраще джерело білку
Куряче м'ясо стало одним зі стовпів концепції правильного харчування. За рахунок малої кількості жиру у складі воно не таке калорійне, як інші варіанти. При цьому, маючи великий відсоток білка, добре насичує. Що вже казати про смакові якості продукту – вони на висоті!
Готовий до смаження формат
Курочка Пірзола вже готова до фінальної стадії готування. Крім підрізання та маринування, на неї намотали фольгу – щоб було зручно їсти після смаження. Завершіть приготування фінальним етапом – термічною обробкою. І не потрібно витрачати на це весь день, адже практично все за вас уже зробили.