Натуральна смажена мелена кава - це напій, приготовлений зі спеціально підібраного та обсмаженого кавового зерна. Кавові зерна піддаються обсмаженню, де вони підпускаються високій температурі. Час та температура обсмаження впливають на смак і аромат кави. Довше обсмажені зерна мають темніший колір і більш насичений смак.Після обсмаження кавові зерна мелються на дрібну кавову крихту.Натурально смажена мелена кава має багатий і насичений смак, а також виразний аромат.Цю каву можна приготовити за допомогою кавоварки, фільтру, капельної кавоварки або кавової машини. Час приготування може коливатися від кількох хвилин до кількох годин, залежно від способу приготування.Натуральна смажена мелена кава може бути вживана різними споживачами, оскільки смакові вподобання є суб'єктивними. Багато людей весь світ вживають цей напій на сніданок або як енергетичний зарядник протягом дня.Для збереження свіжості та смакових якостей кави її слід зберігати в герметичних контейнерах або пакетах в прохолодному і сухому місці, далеко від сонячних променів і надмірної вологості.