Борошно кукурудзяне тонкого помелу Сквирянка — це продукт переробки зерен кукурудзи, що були очищені від глютеновмісних домішок на сучасному оптичному сепараторі SORTEX швейцарської фірми "BUHLER". Продукт для раціону людей з особливостями харчування, для дітей та для дієтичного меню.
Максимально дрібного помелу. Без ГМО.
Випічка з кукурудзяного борошна смачна, ароматна, має приємний колір і дуже корисна. Можна використовувати при смаженні м'яса, риби (в якості кляру).
Борошно з трохи солодкуватим присмаком, під час приготування, стає тягучим, а коли охолоджується — має щільну консистенцію.
Дрібного помелу кукурудзяне борошно використовують при випіканні хліба та інших борошняних виробів, крім того застосовується воно на виробництві дієтичного харчування. Також його вживають як самостійний продукт (у вигляді каш).