16 листопада 2023
104

VARUS дарує іграшкові пікапи ГеройCar

VARUS дарує іграшкові пікапи ГеройCar

Нещодавно VARUS долучився до благодійної ініціативи «Від малого до великого», мета якої зібрати кошти для проєкту ГеройCar. У супермаркетах VARUS ви можете придбати маленький іграшковий пікап, а весь прибуток з продажу піде на придбання справжніх пікапів на передову.

Спеціально на підтримку акції мережа VARUS оголошує розіграш, і цього разу ми маємо для вас особливий приз. Це не просто іграшкова машинка, а справжній колекційний експонат. Адже ми розігруємо маленький пікап з підписом Начальник Головного управління розвідки України Кирила Буданова та головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Конкурс триватиме у період з 16.11.2023 по 23.11.2023. Відмічайте в коментарях друзів, підписуйтесь на офіційні сторінки VARUS в Instagram та Facebook і ви можете стати власником іграшкового пікапа з підписом.

Ми оберемо 2 щасливчиків (1 переможеь в Instagram і 1 переможць в Facebook), які отримають сувенірний пікап.

Переможець Instagram:

@inna_solonskaya

Відео розіграшу за посиланням

Переможець Facebook:

Олексій Тригуб

Відео розіграшу за посиланням

Щоб взяти участь в конкурсі та виграти пікапа з підписом Валерія Залужного або Кирила Буданова, потрібно виконати кілька простих умов:

  1. Бути підписаним на сторінки VARUS в Instagram та VARUS в Facebook.
  2. Відмітити в коментарях двох друзів, з якими ви хочете поділитись інформацією про конкурс та акцію “Від малого до великого”.
  3. Бути активним протягом днів проведення конкурсу: вподобайки та репости вітаються.
  4. Слідкувати за оновленнями на сторінках VARUS в Instagram та Facebook і чекати на розіграш.

Оголошення результатів конкурсу відбудеться 24.11.2023. Переможців оберемо за допомогою сервісу-генератора випадкових чисел random.org. Результати опублікуємо на сайті VARUS та в соціальних мережах. 

Офіційні правила конкурсу можна переглянути за цим посиланням.

Важливо: на період проведення конкурсу ваш профіль має бути відкритим. Один учасник може опублікувати 1 коментар під дописом з конкурсом в Facebook або в  Instagram.

До речі, придбати власний пікап(чик) ГеройCar і водночас задонатити на авто для ЗСУ можуть всі охочі. Зменшена копія фронтового позашляховика коштує 199 грн, а весь прибуток від продажу піде на придбання пікапів на передову. Саме на цих автівках вирушають на бойові завдання штурмовики і розвідники, мисливці за «шахедами» і пілоти бойових дронів. На них також перевозять спорядження, боєприпаси та евакуюють поранених.

Тож запрошуємо долучитися до акції “Від малого до великого” та допомогти українським захисникам. Купуйте іграшкові машинки, щоб наші військові отримали великі!