Гарячий аргентинський клімат ідеально підходить для культивування винограду сорту Мальбек, з якого виробляється прекрасне аргентинське вино Portillo Malbec. Мальбек дозріває на виноградниках в Мендоса, біля підніжжя Анд, на висоті 1100 метрів над рівнем моря. Теплі дні і прохолодні ночі дозволяють винограду дозрівати повністю і розвивати величезну фруктовість і соковитість. Виноград збирають вручну в ступеня оптимального дозрівання. Після відділення гребенів, виноград поміщають в резервуари з нержавіючої сталі, де відбувається процес холодної мацерації при 7 -10 ° C. Відібрані дріжджі прищеплюють, щоб викликати бродіння, яке триває 10-15 днів. Після бродіння вино під дією сили тяжіння переміщається в резервуари з нержавіючої сталі, де відбувається процес дозрівання.