Gato Negro Cabernet Sauvignon - привабливе, соковите вино, виноградник для виготовлення якого вирощується в Центральній долині. Урожай збирають механічним способом на початку квітня. Після збору ягоди переміщують в льоху і піддають мацерації при температурі 10-12 ° С протягом 12 годин, а потім починається процес бродіння в чанах з нержавіючої сталі при температурі, що не перевищує 28 ° С. Щоденна триразова перекачування сусла дозволяє отримати вино з хорошим кольором, яскравою фруктових і м'якими танинами. Після закінчення бродіння вино витримується 3 місяці, стабілізується і фільтрується, щоб запобігти появі осаду, і розливається по пляшках. Весь процес винификации продуманий таким чином, щоб вино зберегло інтенсивну фруктовість і м'якість у смаку і ароматі.