Збалансований смак з солодкими відтінками фруктів і чорних ягід. Післясмак тривалий, сухий.
Аромат
В ароматі вина переважають відтінки чорної смородини, підкреслені нотками вишні та ожини.
Гастрономічна сумісність
Вино подається до м'яса, приготованого на грилі, копченостям, різним сирам.
Жири
0 г/100г
Вуглеводи
≤0.4 г/100мл
Білки
0 г/100г
Калорійність ккал
95 ккал/100мл
Вологість
до 85%
Температура зберігання
+5..+20 ºC
Умови зберігання
Зберігати у темному, добре вентильованому місці, без стороннього запаху, без попадання прямих сонячних променів
Опис
Marani Saperavi - класичне грузинське сухе вино, виготовлене з винограду сорту Сапераві. Зібрані в період максимальної зрілості ягоди піддаються відділенню від гребенів і дроблення. Ферментація здійснюється в резервуарах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі 23-28 ° С. Для посилення екстракції ароматичних і фарбувальних речовин з шкірки винограду застосовуються технології ремонтажа і делестажа. Після 8-10-денний ферментації сусло знімається з осаду і піддається яблучно-молочному бродінню. Потім вино витримується в цистернах, а після розливу - і в пляшках при контрольованих температурі та вологості.
Відгуки
Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!