Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Товариство з обмеженою відповідальністю «Омега» (Угода про використання мобільного додатку «Data Terminal»).

1. Загальні положення

1.1 Політика конфіденційності (Угода про використання мобільного додатку «Data Terminal» - надалі Ресурси) діє відносно всієї інформації, яку ТОВ «Омега» (ЄДРПОУ 30982361, адреса місця знаходження: 49041, м. Дніпро, вул. Панікахи 15) (далі - Компанія) може отримати про користувача (далі - Користувач) під час використання ним, ресурсів, які належать Компанії і на яких міститься інформація/сервіси Компанії.

1.2 Користувач, використовуючи Ресурси, надає свою згоду на використання його персональних даних, які він вносить на Ресурсах Компанії, для надання ним інформації та серверів, що пропонуються на ресурсах. В разі незгоди з цими умовами Користувач повинен утриматися від використання Ресурсів.

1.3 Політика застосовується тільки до Ресурсів, не регулює сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на сервісах.

1.4 Справжня Політика встановлює особливості обробки Компанією даних при використанні Користувачем Ресурсів. До обробки персональних даних, які збираються та обробляються в рамках Правил Програми застосовуються умови ЗУ «Про захист персональних даних».

2. Персональні дані Користувачів, які отримує і обробляє Компанія В рамках цієї Політики персональними даними Користувача є:

2.1 Персональні дані, які Користувач надає про себе самостійно при реєстрації (створення облікового запису) або в процесі використання Ресурсів, включаючи персональні дані користувача:

• прізвище, ім'я та по батькові

• номер телефону

2.2 Дані, які автоматично передаються Компанії Ресурсів в процесі їх використання за допомогою встановленого на пристрої програмного забезпечення, в тому числі інформація з cookie, інформація про пристрій Користувача:

• адреса інтернет-протоколу комп'ютера Користувача (наприклад, IP-адреса)

• тип браузера, версія браузера

• сторінки сервісів, час відвідування Користувача, час, витрачений на ці сторінки

• унікальні ідентифікатори пристроїв і інші діагностичні дані, тип мобільного пристрою, IP-адреса мобільного пристрою, мобільна операційна система, тип мобільного інтернет-браузера

• cookies та інші дані цих файлів

2.2.1 Дані файлів cookie (сookie-файли) і аналогічні технології відстеження Компанія використовує для відстеження активності та зберігання інформації. Сookie-файли є невеликою кількістю даних, які можуть включати анонімний унікальний ідентифікатор. Cookie-файли відправляються в браузер з веб-сайту і зберігаються на пристрої Користувача. Технології відстеження, які також використовуються, - це маяки, теги і сценарії для збору і відстеження інформації, а також для поліпшення сервісів. Користувач може відмовитися від усіх cookie-файлів (при зміні налаштувань браузера). При відмові від використання cookie-файлів Користувач погоджується з тим, що деякі частини (функції) сервісів можуть бути йому недоступні для використання.

3. Цілі збору і обробки персональних даних Користувачів

3.1 Компанія збирає і зберігає персональні дані, які необхідні для надання сервісів та послуг Користувачу Компанії, вони обробляється за згодою на обробку персональних даних, в цілях та способами, зазначеними в п. 3.2, за винятком випадків, коли законодавством передбачено обов'язкове зберігання персональної інформації протягом визначеного законом терміну.

3.2 Компанія здійснюють обробку персональних даних Користувача, включаючи збір, отримання, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (надання, доступ), блокування, видалення, знищення як з використанням засобів автоматизації, так і без використання таких засобів, а також шляхом змішаної обробки в наступних цілях:

• ідентифікація Користувача при реєстрації в сервісах або аутентифікація зареєстрованого Користувача;

• надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів;

• встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання сервісів, обробку запитів і заявок від Користувача;

• підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем;

• надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням сервісів;

• моніторинг використання сервісів;

• направлення рекламних повідомлень Користувачу, надання Користувачеві персональних пропозицій, додаткових можливостей користування сервісом, послугами;

• поліпшення користувацького досвіду, якості обслуговування та роботи сервісів, зручності їх використання, розробка нових сервісів і послуг;

• аналіз призначених для користувача даних, проведення статистичних та інших досліджень взаємодії Користувача з Компанією.

4. Умови обробки персональних даних Користувачів і її передачі третім особам

4.1 Обробка персональних даних користувачів здійснюється відповідно до ЗУ «Про захист персональних даних».

4.2 Відносно всіх персональних даних Користувача зберігається їх конфіденційність і забезпечується безпека.

4.3 Компанія має право передати персональні дані Користувача та/або доручити її обробку третім особам в наступних випадках:

4.3.1 передача необхідна для використання Користувачем сервісів Компанії;

4.3.3 з метою забезпечення можливості захисту прав і законних інтересів Компанії;

4.3.4 в інших випадках встановлених умовами та правилами надання послуг ТОВ «ОМЕГА».

4.4 Сервіси можуть містити посилання на інші сайти, які не керуються Компанією. Якщо Користувач переходить за посиланням, то він потрапить на сайт третьої сторони. Компанія наполегливо рекомендує Користувачеві ознайомитися з політикою конфіденційності на кожному сайті, який він відвідує. Компанія не контролює і не бере на себе ніякої відповідальності за контент, політику конфіденційності або дії сторонніх сайтів або послуг третіх осіб.

5. Заходи, що застосовуються для захисту персональних даних Користувача

5.1 При обробці персональних даних Компанія приймає необхідні правові, організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, надання, поширення персональної інформації, а також від інших неправомірних дій у відношенні персональної інформації Користувача щодо обробки персональних даних Компанії та вимогами законодавства про персональні дані.

5.2 Обробка персональних даних користувачів здійснюється на обладнанні, що розміщується в охоронюваних приміщеннях з обмеженим доступом визначеними працівниками Компанії і лише відповідно до їхніх професійних або трудових обов'язків.

6. Зобов'язання Компанії та Користувача

6.1 Користувач зобов'язаний:

6.1.1 надавати Компанії достовірну персональну інформацію Користувача, необхідну для використання сервісів;

6.1.2 повідомляти Компанію про зміну своїх персональних даних в термін не пізніше 3 робочих днів з дати їх зміни.

6.2 Компанія зобов'язана:

6.2.1 використовувати отримані персональні дані Користувача виключно для цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності.

6.2.2 забезпечувати конфіденційність персональних даних Користувача;

6.2.3 виконувати інші обов'язки, передбачені Політикою конфіденційності та законодавством України.

7. Додаткові умови

7.1 Політика конфіденційності розміщена в мобільному додатку «Омега»: Data Terminal.

7.2 Персональні дані Користувачів зберігаються Компанією протягом строку, необхідного для досягнення зазначених вище цілей обробки таких даних. Персональні дані можуть бути знищені у випадках, передбачених чинним законодавством України або згідно офіційного запита Користувача впродовж 30 календарних днів.

7.3 Якщо Компанією були внесені зміни в Політику Конфіденційності, з якими Користувач не погоджується, він зобов'язаний припинити використання Ресурсів Компанії. Факт продовження використання Ресурсів є підтвердженням згоди і прийняття Користувачем відповідної редакції Політики Конфіденційності. Компанія рекомендує Користувачеві періодично переглядати Політику на предмет будь-яких змін.

7.4 Нова Політика вступає в силу з моменту її розміщення на сайті Компанії, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики.

7.5 Якщо у Користувача є які-небудь питання з приводу Політики, він може зв'язатися з Компанією за контактними даними, вказаними на сайті Компанії і отримати відповідь впродовж 30 календарних днів.