Зберігати при температурі +2..+25 ºC та при відносній вологості не більше 75%
Опис
Мирін - один з основних продуктів у кулінарії Японії. Він додає солодкий присмак соусам, маринадам, тушкованим стравам та супам, а також усуває «рибний» запах при приготуванні рибних страв. Мирін також є основою соусів Теріякі, Унагі та інших. Мирін Katana створений за автентичною японською рецептурою. Його золотистий колір, ніжний солодкуватий присмак, тонкий аромат і природний смак умами відкривають різноманітність для приготування оригінальних страв. Як маринад він робить м'ясо та рибу соковитими, м'якими та апетитно ароматними. Як основа для соусів і дресингів відкриває нові смакові ноти овочевих страв. Як приправа надає апетитний блиск смаженим стравам.