Цільнозернові вівсяні пластівці запікаються при низькій температурі для збереження корисних вітамінів з арахісом, родзинками, кунжутом і висівками - це джерело хрусткою-смачного сніданку і перекусу. Поживний сніданок або перекус. Готується миттєво. Ідеально з кефіром і йогуртом, молоком або соком, з десертами і просто так. Покращують травлення, багаті магнієм, кальцієм і фосфор. Хіба це не те, що ви шукали для себе і близьких? Насолоджуйтесь і насолоджуйтеся хрустким і корисним продуктом.
Спосіб приготування: порцію запечених мюслі залити невеликою кількістю молока, кефіру, йогурту або соку. Можна вживати в сухому вигляді. У разі зменшення хрустких властивостей продукт рекомендується підсушити.