Про віскі "Jack Daniel's" можна говорити нескінченно довго, адже це справді унікальний напій. Для нього одного виділили категорію віскі "теннессі", до якої належать напої, що фільтруються через вугілля цукрового клена. Тільки для віскі "Джек Деніел'с" застосовується особлива технологія виробництва. Вихідна сировина все те ж - це пшениця, жито, ячмінь. Бродіння віскі відбувається на кислому суслі, але найцікавіше це процес фільтрації. Для холодної фільтрації спиртів застосовується вугілля цукрового клена завтовшки 3 метри. Причому фільтрація відбувається до приміщення спиртів у бочки, а не перед розливом у пляшки. Таким чином, у обпалених зсередини бочках витримується вже відфільтрований, чистий віскі, що насичується ароматами та відтінками дерева. Виробники цього віскі кажуть, що не дивляться на календар — лише дегустатори визначають, коли він готовий до розливу по пляшках. Саме "Джек Деніел'с" називають віскі, а не бурбон, хоча він на 80% складається із кукурудзяних спиртів. Така відмінність обумовлена саме процесом фільтрації, що надає віскі особливо м'який та чистий смак.