Продукт виготовлений зі свіжих зерен кукурудзи, які були очищені, відварені та збережені в рідині з цукром та сіллю. Це дозволяє зберегти свіжість та смак на довгий час.
Має багато поживних речовин: вітаміни, мінерали та антиоксиданти. Рослина є джерелом калію, фосфору, магнію та заліза, які підтримують здоров'я серця та нервової системи.
Кукурудза цукрова містить дуже мало жирів, що дозволяє використовувати її як низькокалорійний продукт.
Консервована має довгий термін придатності та може бути збережена в підвалах, шафах.
Можна їсти як самостійний снек або використати як інгредієнт у різних стравах та салатах.
Має приємний, ніжний смак та текстуру, що можуть додати нових акцентів до різних страв. Готуйте салати, піджарені овочі, каші та інші страви з продуктом. Адже це дозволяє поповнити запас важливих поживних речовин і зробити це в максимально зручному, вже готовому форматі.