Грецький бальзамічний крем GALAXY - це густа рідина темного, червонувато-коричневого відтінку з легким запахом оцту і доданих до нього натуральних інгредієнтів. Його можна використовувати для приготування різних маринадів, а також як добавку до салатних соусів і навіть в десертах, наприклад: морозиво з ягодами. Для цього потрібно викласти 2-3 кульки будь-якого морозива, поруч розташувати кілька ягід малини, пару шматочків персика або груші і злегка збризкати бальзамічним кремом. Крім того, м'ясо, риба, морепродукти і навіть соєвий продукт тофу набудуть незвичайний смак, якщо їх перед приготуванням злегка промаринувати в суміші спецій з додаванням бальзамічного крему. А також крем чудово поєднується із сиром. Достатньо додати його до пармезану, м'якого козячого або сиру з блакитною пліснявою, і сирна тарілка не тільки набуде нових фарб, але й заграє новим смаком! У чистому вигляді бальзамічний крем часто використовується для утворення карамельної глазурі на м'ясі, що запікається: качиній грудці або каре баранчика. Досить просто змастити сирий напівфабрикат перед тим, як відправляти його в духовку і крем не тільки сприятиме утворенню апетитної скоринки, але й додасть незвичайного, майже казкового присмаку.