Кефір ТМ «Яготинський» — це унікальний за своїми властивостями кисломолочний продукт, що містить корисні мікроорганізми і речовини, які утворюються в результаті сквашування молока.
На Яготинському маслозаводі кефір виробляється на сучасному обладнанні закритого циклу від світових виробників, яке виключає прямий контакт рук з продукцією під час її виробництва. Весь виробничий цикл — від прийому молока на завод до фасування готової продукції — проходить в закритому режимі без втручання людини.
Кефір ТМ «Яготинський» готовий до вживання і порадує вас своїм свіжим кисломолочним смаком і однорідною, м'якою консистенцією. Кефір також стане чудовою основою для фруктових і овочевих смузі, корисних десертів, холодних супів, оладок і млинців, соусів і заправок, а також маринадів для шашликів.