Кава мелена Львівська Лігумінна 250 г

Артикул: 2589006

(1)

Сорт кави
арабіка
Бренд
Ступінь обсмаження
середнє
Тип кави
мелена

Інформація про товар

Сорт кави
арабіка
Фірмова серія
Лігумінна
Вага
250 г.
Умови зберігання
Зберігати в сухому прохолодному місці при відносній вологості повітря не більше 75% і при температурі до + 21 ºC
Бренд
Температура зберігання
+18(+/-3) ºC
Склад
100% кава натуральна - суміш арабіки Ефіопії та арабіки Колумбії, містить харчовий ароматизатор Ірландський крем
Без кофеїну
з кофеїном
Вологість
75 до, %
Країна виробництва
Україна
Ступінь обсмаження
середнє
Вид пакування
паперовий пакунок
Термін зберігання товару
365
Тип кави
мелена
Опис

Кава Старого Львова Лігумінна


Українські купажисти створили справжній витвір мистецтва у своєму класі. Кава зроблена на 100% з арабіки. Фахівці віддали перевагу сортам, вирощеним в Ефіопії та Колумбії. Такий тандем створює справді преміальний смак, який із першого ковтка захоплює ваші рецептори. І жодних шансів іншій каві – Лігумінна стане вашим фаворитом.

Смак ірландського крему


Зерна двох сортів арабіки піддали термічній дії, отримавши в результаті середній рівень прожарювання. За рахунок цього смак кави вийшов м'яким і злегка солодким, а невелика пікантна гіркота ледве вловима. Ароматизатор «Ірландський крем» органічно вписався в загальну картину, подарувавши продукту ніжні вершково-карамельні ноти.

Універсальний купаж


Варто зауважити, що представлена кава стане чудовою базою для еспресо та напоїв на його основі. Як чистих (ристретто, лунго, доппіо), так і з добавками з молока чи вершків (американо, капучино, латте). Вибирайте спосіб приготування і вперед – результат точно вас порадує.

Відгуки (1)

3

Артем

23 червня 2024

Досить посередня кава: чогось сильно неприємного немає, але й особливо цікаве й виразне теж відсутнє. Можна відчути нотки какао і горіхів, проте вони не дуже насичені, як і кава загалом. В цілому більше сподобалась, аніж "Марципанова" того ж бренду, хоча все одно це явно другосортна арабіка: при заварюванні в чашці й подальшому перемішуванні на поверхні можна помітити часточки меленої кави, що не осіли, що свідчить про наявність дефектних зерен (т. зв. квакерів, флоатерів, чи просто незрілих зерен); а вже на дні після того як випив - багато "ілу", "пилу", що свідчить про неякісний (неоднорідний) помел. Ароматизатор також, на мою думку, псує смак і запах, робить його штучним; та й мені здається, що ніхто не б додавав у справді якісну й добру каву сторонні харчові добавки - у цьому би просто не було необхідності.

Дякуємо вам за ваш чесний відгук! Чекаємо на вас у магазинах VARUS =)

Наявність у магазинах

Рекомендуємо подивитися