12 січня 2024
2394

Стати добрим чарівником з VARUS — легко: творимо справжню магію для дітей разом

Щоб створювати магію, не потрібно мати чарівну паличку — достатньо просто робити покупки у VARUS! Мережа продовжує благодійну акцію на підтримку проєкту “Дитинство без війни”. Кожен охочий може долучитись, купуючи магічні товари у супермаркетах VARUS. З продажу кожного такого товару 1 гривня перетворюється на допомогу українським дітям.

В акції бере участь різноманітна продукція від різних брендів, зокрема продукти й товари для дітей. Знайти їх можна у будь-якому супермаркеті VARUS завдяки спеціальним магічним підцінникам. 

Усі зібрані від продажу товарів кошти спрямують на проєкт “Дитинство без війни”, який займається евакуацією українських дітей у Туреччину. Це дозволить забезпечувати їх якісним харчуванням, лікуванням, навчанням та дозвіллям на весь період їхнього перебування там. 

​​Також допомогти дітям можна перерахувавши решту на касі або ваші накопичені бонуси за програмою лояльності VARUS PERFECT у мобільному застосунку чи telegram - та Viber-ботах. З детальними умовами акції та переліком спеціальних товарів можна ознайомитись на офіційному сайті мережі.

У душі кожного з нас живе дитина, яка продовжує вірити у дива. І ми впевнені, що магія може існувати не тільки на сторінках казок — її можна створювати самостійно! Саме для цього ми у VARUS запускаємо оновлену акцію на підтримку проєкту “Дитинство без війни”. Аби кожен із нас міг власноруч здійснити маленьке диво”, — коментує директорка з маркетингу мережі VARUS Анна Луганська

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення проєкт «Дитинство без війни» займається евакуацією з України до Туреччини дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування чи тих, які опинилися у складних життєвих обставинах. За цей часі вже було евакуювано більше 2 000 дітей, яким забезпечили комфортне й безпечне проживання у Туреччині. 

Це вимагає великих фінансових ресурсів, тож кожна зібрана гривня має надзвичайне значення. Долучайтесь до акції, купуйте магічні товари у мережі супермаркетів VARUS та ставайте добрим чарівником для українських діточок!