Barton & Guestier Reserve Cabernet Sauvignon - червоне сухе вино з інтенсивним ароматом і приємним, округлим смаком. Вино виготовляється з винограду сорту Каберне Совіньон, вирощеного в регіоні Лангедок-Руссільон, що займає 750 000 акрів уздовж Середземного моря. Виноград для виготовлення вина вирощується в двох терруар: в самому прохолодному районі Ліми (з широким діапазоном температур між прохолодними ночами і теплими днями) і в районі Гард, де погода тепліше. Виноград відділяється від гребенів і подрібнюється. Ферментація проходить в сталевих чанах, температура ретельно контролюється і в кінці досягає 27 ° C. Перед малолактіческой ферментацією проводиться оксигенація для посилення кольору і найбільш повного вилучення танинов.