Прекрасно збалансована природна солодкість і кислотність з гармонійним поєднанням плодового смаку соковитих персиків і нектарина, плавно переходить в тривалий післясмак
Аромат
Домінують пахучі і свіжі тропічні фрукти
Гастрономічна сумісність
Аперитив, традиційні овочеві страви
Жири
0 г/100г
Вуглеводи
1.2-2.5 г/100г
Білки
0 г/100г
Калорійність ккал
91 ккал/100г
Вологість
до 85%
Температура зберігання
+5..+20 ºC
Умови зберігання
Зберігати у темному, добре вентильованому місці, без стороннього запаху, без попадання прямих сонячних променів
Опис
Біле напівсолодке вино Marani Tbilisuri виготовлено з гранично дозрілих ягід сортів Ркацителі і Мцване. Виноград збирається ручним методом без залучення техніки. Гребені відокремлюються від ягід також вручну, після чого з них віджимається сік за допомогою пневматичних пресів. Після осадження сусла воно проходить процес повільної ферментації при температурі 15-18 ° С. Для досягнення необхідної концентрації цукру бродіння припиняється зниженням температури, зберігаючи при цьому природну свіжість і приємну солодкість. Витримується вино протягом декількох місяців в льохах виноробні. Marani Tbilisuri було тричі відзначено срібними медалями на національному конкурсі "Колиска вина" в Грузії.
Відгуки
Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!