Продукт, отриманий з коров'ячого молока, має жирність 36% не містить рослинних жирів і синтетичних компонентів. Один з важливих етапів виробництва кондитерських вершків Млековіта - пастеризація, в процесі якої деактивуються все бактерії, що містяться в натуральному молоці. Завдяки цьому продукт має тривалий термін зберігання Кондитерські вершки Mlekovita при збиванні збільшуються в обсязі в 3 рази.
Їх використовують для приготування кремів, морозива, випічки та інших страв. Кондитерські вершки випускаються в тетрапаку. Вершки Mlekovita мають широке кулінарне застосування, вони відмінно підкреслюють смак вишуканих і домашніх супів, соусів, салатів і м'ясних страв, також відмінна основа для солодких кремів і десертів.