Зелений банан - це не просто незрілий плід, це смачна основа багатьох страв.
Пропонуємо вам один із рецептів із зеленим бананом. Здивуйте себе та близьких незвичайними смаками!
Пікантний банани по-кубинськи
Банани зелені – 3 шт.,
Вершкове масло – 4 ст. л.,
Коричневий цукор – 4 ст. л.,
Горілка – 1 ст. л.,
Цукрова пудра – 1 ст. л.
• Очищаємо банани та ріжемо на товсті кружечки.
• Розжарюємо в сковороді масло.
• Додаємо цукор та кип’ятимо.
• Викладаємо в карамель, що вийшла, кружечки бананів та обсмажуємо з обох
• боків до золотистого кольору.
• Потім скроплюємо банани горілкою, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь та
• тримаємо близько 3 хвилин на плиті.
• Знімаємо з вогню та відразу викладаємо на блюдо.
• Посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!