Вибрати мій магазин
адреси магазинів
  • Усі магазини
  • бул.Шевченко, 37/122
  • вул. Андрія Малишка, 3 ТЦ "Дитячий світ"
  • вул. Васильківська, 34
  • вул. Вишгородська, 45А/5
  • вул. Волинська, 37
  • вул. Деміївська, 27
  • вул. Жилянська, 59
  • вул. Костянтинівська, 2А
  • вул. Харківське шосе, 160
  • вул.Хрещатик, 13
  • пр-т Академіка Палладіна, 16/39 ТЦ "ACADEM-CITY"
  • пр-т Миколи Бажана, 10А
  • пр-т Оболонський, 20А
  • пр-т Перемоги, 129
  • пр-т Правди, 3А
  • просп. Героїв Сталінграда, 14Г
  • просп. Оболонський, 47/42 (ТЦ "ОАЗИС")
  • проспект Миколи Бажана 38
  • ул. Гагаріна, 21
  • бул. Європейський, 1Д ТЦ "Європа"
  • вул. 20-річчя Перемоги, 43Д
  • вул. Акинфиева, 9В
  • вул. Велика Діївська, 38
  • вул. Глінки, 2 ТРЦ "Мост-Сити"
  • вул. Данила Нечая 11
  • вул. Донецьке шосе, 110
  • вул. Донецьке шосе, 9А
  • вул. Калинова, 9А ТЦ "Мельніца"
  • вул. Марії Кюрі, 5
  • вул. Набережна Перемоги, 56А
  • вул. Панікахи, 15
  • вул. Робоча, 67
  • вул. Січеславська Набережна, 33
  • вул. Шолохова, 7
  • вул. Юрія Кондратюка, 8
  • пр-т Івана Мазепи, 58
  • пр-т Богдана Хмельницького, 118Д ТРЦ "Терра"
  • пр-т Богдана Хмельницького, 16
  • пр-т Богдана Хмельницького, 36А
  • пр-т Гагаріна, 8А ТЦ "Нагорка"
  • пр-т Героїв, 11
  • пр-т Героїв, 2
  • пр-т Миру, 61А
  • пр-т Олександра Поля, 104А ТОЦ "Славутич"
  • пр-т Олександра Поля, 11 ТЦ "Міріада"
  • пр.Гагаріна 117
  • пров. Євгена Коновальця, 6А
  • пров. Парусний, 10Д
  • ул. Данила Галицького, 29
  • вул. Гагаріна, 16
  • вул. Київська, 239
  • вул. Короленка, 72
  • вул. Дніпровська, 1
  • бул. Центральний, 7
  • вул. Незалежної України, 57В
  • вул. Новокузнецька, 13в
  • вул. Північно-Кільцева, 10А
  • вул. Товариська, 39 ТЦ "Континент"
  • вул. Яценка, 2
  • пр-т Соборний, 83/85 ТРЦ "Аврора"
  • бул. Будівельників, 27А ТЦ "Терра"
  • пр-т Тараса Шевченка, 7
  • вул. Авраменка, 21В
  • вул. Адмірала Головка, 44А
  • вул. Вечірньокутська, 1
  • вул. Магістральна, 23
  • вул. Мусоргського, 17
  • вул. Незалежності України, 16Б
  • вул. Свято-Миколаївська, 10А
  • вул. Харитонова, 15А
  • вул. Чарівна, 1Б
  • вулиця Миколи Світальського, 15
  • Кривий Ріг, вул.В.Великого (Мелешкіна),36А"
  • мікрорайон 5-й Зарічний, 11К ТЦ "Терра"
  • мікрорайон Сонячний, 41А
  • мкрн. Всебратське-2, 58
  • пр-т 200-річчя Кривого Рогу, 24
  • пр-т Гагаріна, 47Б
  • пр-т Героїв-підпільників, 1А
  • пр-т Металургів, 42А
  • пр-т Південний, 35
  • пр.Гагаріна,54В
  • просп. Поштовий, 25
  • ул. Недєліна, 43
  • вул. Лермонтова, 10А
  • вул. Шевченка, 223
  • вул. Шевченка, 81А
  • вул. Сучкова, 38
  • вул. Дніпровська, 158а
  • вул. Нова, 2В
  • вул. Соборна, 97А ТЦ "Куб"
  • вул. Челюскінців, 14А
  • вул. Шкільна, 26А
  • вул. Леніна, 62
  • пр-т Миру, 6
  • вул. Українська, 33
  • вул. Гагаріна, 22
  • вулиця Ювілейна, 69
  • вул. Будівельна, 17
  • вул. Синецького, 19
  • вул. Центральна, 26
  • вул. Козацька, 16В
  • вул. Центральна, 56
  • вул. Центральна, 24
  • вул. Карла Маркса, 29
  • вул. Соборна, 10
  • вул. Гагаріна, 21
  • вул. Першотравнева, 1
  • м. Вишневе вул. Європейська, 31А
Виберіть адресу для того, щоб побачити акції вашого магазину
Гаряча лінія 0800 30 70 80
ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ

Свято зі смаком різномаїжжя: нові рецепти від Євгена Клопотенка

27/09/2021

19 вересня на відкритті оновленого VARUS провідний український кулінар Євген Клопотенко провів майстерклас. Він навчив бажаючих як зробити справжнє  різномаїжжя на столі та здивувати близьких кулінарними знахідками.


Звична їжа для звичних страв під час може помилково вважатися «прісною». Врятує ситуацію різноманіття на столі. Тому VARUS запроваджує нову кулінарний підхід – різномаїжжя щодня. На майстеркласі, який пройшов під час відкриття у Києві оновленого VARUS на Великій Васильківській, 34 Євген Клопотенко показав усім охочим клієнтам супермарткету, як готувати кулінарні шедеври зі звичиних продуктів, які легко придбати у VARUS.
Тепер ми ділимось із вами цими рецептами.

Панір на грилі з горіхами

Інгредієнти:
Панір 200 гр
Базилік 15 гр
Оливкова олія 5 гр
Волоський горіх 15-25 гр

Приготування:
Сир гарно обсмажити на сковорідці, до утворення кірки. Обсмажений сир заправляємо подрібленим базиліком і оливковою олією, при подачі посипаємо подрібненим волоським горіхом.
 

Кус-кус з оливковою олією і овочами

Інгредієнти:
Кус-кус (швидкозаварюваний) 150 гр
Сіль 3 гр
Оливкова олія 10 гр
Цукіні (половинка)
Черрі 6-7 шт
Огірок 1 шт
Солодкий перець червоний 1 шт
Орегано - 1 гр
М'ята 1 пучок

Приготування:
Заваріть кус-кус, повністю залити його окропом та накрити кришкою. Підготуйте овочі: наріжте їх однаковим середнім кубиком, черрі розріжте навпіл. М'яту подрібніть ножем. Нарізані овочі додайте в кус-кус, заправте його сіллю, оливковою олією, орегано та м'ятою.
 
Скумбрія гриль з апельсинами

Інгредієнти:
Скумбрія 1 шт
Гірчиця гостра 1 ч.л
Оливкова олія 1 ст.л
Мікс перцю
Апельсин 1 шт
Базилік 1 пучок

Приготування:
Зачищену та підготовлену рибу поперчіть додайте гірчиці, оливкової олії та листя базиліку (порвіть їх руками). Додайте сік та цедру однієї половини апельсину. Гарно змастіть рибу цими інгредієнтами і залиште маринуватись на 30хвилин. Смажте рибу на грилі, сковорідці гриль або запікайте в духовці на режимі гриль. Окремо половину апельсину наріжте скибками, та обсмажте на розігрітій пательні на оливковій олії, до утворення скоринки. Під час подавання подачі рибу викласти на обсмажені апельсини.
 
Борщ з копченими грушами

Інгредієнти:
Яловичина 1 кг
Буряк 4 шт
Картопля 5 шт
Морква 1 шт
Цибуля 1 шт
Оцет 100 гр
Копчені груші 7 шт
Сливове (або інше варення) 1-4 ст л
Сіль
Капуста білокачання: 1 половина
Вода 2 л
Лавровий лист 3 шт
Духм'яний перець 10 шт

Приготування:
Яловичину наріжте однаковими шматками і обсмажте на добре розігрітій пательні. До утворення сильної скоринки. Додайте м'ясо та груші до кастрюлі, залийте холодною водою, та поставте на сильний нагрів. (Варіть до кипіння- після закипання зменшіть нагрів, нехай бульйон вариться поки ви займетесь підготовкою овочів). Натріть буряк, моркву, наріжте білокачанну капусту. Картоплю наріжте однаковими шматочками. Цибулю наріжте дрібним кубиком. Верніться до бульйону, підсоліть щоб зрозуміти смак, додайте лавровий лист та перець. Відправляйте картоплю в бульйон (варіть до напівготовності). Тим часом обсмажте натерту моркву, окремо цибулю. Обсмажте натертий буряк, при обсмажуванні присолюйте і додавайте оцет. (Смажте до напівготовності). До бульйону додайте обсмажені овочі, та варіть бульйон 30 хв при помірному нагріві. Доведіть за смаком, додайте варення, щоб урівняти кислинку. Додайте подрібнену капусту та приберіть борщ з нагріву, помішайте. Дайте йому настоятись 30-40хв.